fredag 30 april 2010

Valborg

Blir oerhört trött av penicillinet, men tror att det hjälper mot magen. Ska se om jag går ut en stund för att fota lite blommor, ska sätta mig ner och se om lusten faller på, har just vaknat efter en sovstund på morgonen. Ikväll går vi upp till brasan och lyssnar på en manskör äter go mat med två barn med respektive och två barnbarn. Våren är här och temperaturen är just nu 15 grader, härligt underbart. Ha en bra dag och helg, kramar. Fortsättning följer.

4 kommentarer:

agnetha sa...

Hej!
Vad skönt att du börjar att bli bättre. Jag är fortfarande kvar här i Nacka och har inte så mycket tid för bloggen med alla barn runt omkring. Men just nu tog jag mig lite egen tid och kollade runt här. Ska gå ner till Nyckelviken ikväll med de övriga och sjunga in våren. Nja föresten jag lyssnar nog istället.'En stor kram till dig.

Tigris Predikantan sa...

Önskar dig all lycka till och hoppas posten kommit med det du, ja, du vet 8man vet aldrig om postens lådor vandaliseras!).
Ha en trevlig och glad, värmande Valborg!
:)

Rantamor sa...

Så roligt att du har vackert väder lilla du, för du behöver sol och energi. Hoppas att du får en riktigt trevlig valborg tillsammans med din härliga familj.
Vi ska inte ha nån av familjen här...har ju tinnitus kvar efter att ha varit samlade förra helgen...*skratt*
Sonen gifter sig imorron, i en skidbacke i Ramundberget. Han friade ju för ett par veckor sen i samma backe och nu ska dom åka helikopter upp dit med en vigselförättare. Viga sig och åka skidor ned för backen.
Vilka påhitt....men det låter skönt och som sonen sa vi gifter oss för vår skull inte för någon annans.
Dom har varit 14 år tror jag så dom är nog vuxna nog att bestämma själv. Ska bli kul att höra sen hur det gick.
Och jag slapp köpa nya kläder tjohooo...

Ha nu en riktigt bra valborg...fortsätter hålla alla tummar för dig vännen.

Anne Mari sa...

Här kommer en stärkande kram till dig. Förstår att det är tufft för dig. Men jag beundrar dig för att du orkar blogga, dela med dig. Du är stark. Jag önskar av hela mitt hjärta att du blir bra nu. Solen får nog lov att komma fram här i helgen så du får solsken.
Kram
Anne Mari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...