måndag 26 april 2010

Back to Karolinska Sjukhuset

Igår kväll blev jag tvungen att åka till KS akuten hade 38 i feber. Ligger nu på samma avdelning som under påsken och det känns bra att träffa personal jag träffade senast, många underbara som gör ett oerhört jobb. Mina vita blodkroppar var inte bra och Hemoglobinet inte heller, så nu har jag fått penicillin och blod för att bättra på statusen,. Snart springer jag i korridorerna igen. Fortsättning följer.

4 kommentarer:

litesomvi sa...

Gomorron!

Vad tråkigt med sjukhusvistelse. Skönt dock att du känner dig väl omhändertagen och trygg med personalen. Ta det lugnt och krya på dig! Så att du kan springa i korridorerna hela vägen ut ur sjukhuset och hem igen :) Kramkram

Mimmi sa...

Tänker på dig! Kan jag hälsa på? Anders kan ta Viran under tiden, men han måste vara på jobbet kl 13. Miljoner kramar

Rantamor sa...

Kollade din blogg i morse och såg att jag hade missat den saftigt goda tårtan. Bara mums å dregel när jag såg den.
Klart du ska ha en hel tårta så du kan bjuda din underbara familj.

Men så tråkigt att du är inne på sjukhuset igen....men att du skulle springa därifrån låter himla gott. Gör det lilla vän...spring ut till våren när du känner dig piggare.

Tusen styrkekramar till dig från Rantamor.

Kalle sa...

Ledsen att du har hamnat på sjukhuset igen. Är imponerad över ditt sätt att förhålla dig till, och hantera, de små djävlarna. Du är oerhört stark!
Hoppas febern går ner fort så du får komma hem igen. Det är ju så underbart väder ute och sjukhussängen är fel plats att vara på.

Många kramar,

Kalle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...