onsdag 11 augusti 2010

Behandling och "hyresgäster"

Igår fick jag behandling 2 i den här omgången. Nästa vecka är behandlingsfri. Ingen större förändring i biverkningar. Sömnen är fortfarande mycket god, gärna dygnet runt. Jag tycker jag har ett bra liv och njuter av det.

Nu följer sex annorlunda veckor. Yngsta dottern mellanlandar i vårt hus med sambo i väntan på att  badrummet i deras nyinköpta lägenhet repareras. Känns bra att kunna erbjuda plats, när det behövs.
Fortsättning följer.

6 kommentarer:

Annelie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Rantamor sa...

Älskade lilla vän jag har varit på fjället....på kalfjället och haft bara så liiite ström i husbilen att jag kunnat göra en dagsfärsk blogg men inte kunnat kika in till mina VÄNNER.
Va roligt att höra att du mår bra och att livet i dig njuter...bara bäst. Du vet ju att jag håller alla mina fyra tummar för dig (är ju totalt tekniskt okunnig å då har man ju en massa tummar...tur d)
Men du ska veta att jag har tänkt på dig, även när jag var uppe på kalfjället med Rantafar...då tänkte jag att jag var så rik och jag ville alla andra vänner att vara lika rik....på liv å på kärlek.

Men nu har vi landat igen på Maskrosvägen hemma..tvättar...packar ur...och minns alla äventyr vi har varit med om, jag och Rantafar...och jag ensam på min egna tid....allt är så nödvändigt och ett bra förhållande måste ha egen tid.

Ha d fortsatt bra....kram.

Annelie sa...

(Gör om gör rätt heter det va! Lite för mycket stavfel i det tidigare...)
Tack för din jättefina kommentar, vad glad jag blir!
Vilken underbar bild du har i din header!
Det är bra, njut av livet, det är till för det!

Annika sa...

Blir glad när jag läser att du tycker att du har ett bra liv. Det är en fantastisk känsla att mitt i allt elände kunna se det bra och kunna njuta.

Fortsätt med det så länge du orkar!
kramar

Tigris Predikantan sa...

Skönt att denna behandling inte tär på alla dina krafter ... njuuuut av sommaren som jag hoppas inte ta slut förrän sent, sent!
Kramar

Wildhearts sa...

Tack för din härliga kommentar i min blogg :)
Kul att höra att du verkar må bra. Kan tänka mig att det är mysigt att få besök i huset.
Kram Agneta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...