fredag 15 april 2011

Strålande väder

Är lite seg och det hettar lite i ansiktet, men vädret gör att det känns lätt. Fågelsång och ett steg ut genom dörren så har krafterna säkert återvänt. Måste bara hitta en lunch, men det är ganska enkelt. Det finns rester och en hel del saker i frysen bl a Qornbitar.

Gjorde en vegetarisk lasagne igår med hemgjorda dinkelpastaplattor, spenat fetaostsås med creme fraiche och lite grädde, chitakesvamp, lök och tomatsvamp. Riktigt gott. Ikväll blir det fiskgratäng.

Letade igår efter något att fota, men det mesta är redan fotat. Får se om jag har bättre tur idag. Kramar och ha en bra helg!

3 kommentarer:

Rantamor sa...

Önskar dig en riktig trevlig helg och hoppas att du har krafter att få njuta ute av våren , fågelsången och allt nytt som poppar upp i din trädgård.

Här börjar också våren att pocka på lite...härligt...ska njuta av god grillad mat ett glas rött och naturligtvis Rantafar... =D

Vårkramar...

Berit sa...

Satt nyss ute en stund på baksidan i aldeles lagom disig sol. Vilstolen är så skön, fågelsången gav ro och jag somnade nästan. Det ger verkligen kraft att ta sig ut i vår och solljus! I takt med att små nyheter poppar upp i trädgården kommer du snart att hitta mycket fint att fota. Känn inga krav men jag ser fram emot flera fantastiska bilder. :)

KRAM!

Rigmor sa...

Trevlig helg till dej också!! Här önskar vi oss lite sol bara så är allting okey, en helg i trädgården vore inga fel!!
Ta hand om dej!!
kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...