lördag 29 november 2008

Natt 6 - dag 10

Hemma igen,biverkningarna vände inte med lite morfin. Fick en oerhörd reaktion med blixtsmärta i bäcken och rygg. Kändes mest som det nu satt i musklerna eller kanske lymfan inte i skelettet som tidigare under dagen. Åkte till sjukhuset och blev inlagd, då febern kommit upp över 38 grader. De vita blodkropparna fick dåligt värde och då får man feber och behöver penicillen och kortison för att motverka. En kraftig reaktion på Taxotere alltså, vilket kan vara positivt att det då tar bort det som ska tas bort, enligt min läkare. Har nu bra värden igen och får nu fortsätta med penicillin och kortison hemma. Blir speedad av kortisonet, vilket betyder dålig nattsömn, med långa vakna perioder, men med ganska konstruktiva idéer. Inte så mycket funderingar utan mera filosofier. Däremot tycker jag det är svårt att hjärnan inte hänger med riktigt, känner mig seg i kolan och bokstäverna vill gärna kastas om när jag skriver, biverkningar? Jag har också kort stubin, ängslan, otålighet och tycker att det är mycket att hålla reda på själv efter att ha blivit så väl omhändertagen på sjukhuset.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mysigt att träffa er i dag! Tänker på dig heela tiden. PUSS

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu Good crew it's cool :) http://rc8forum.com/members/Buy-Atenolol.aspx pinching urbanists http://www.comicspace.com/cheap_biaxin/ monte http://riderx.info/members/Buy-Vicodin.aspx sodden guitars http://soundcloud.com/aldactone archimedian sowerby http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-zyrtec banc utilitarian

Anonym sa...

Jag är imponerad! Verkligen informativa blogginlägg här min vän. Jag ville bara kommentera och säga hålla uppe kvaliteten på arbetet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...