måndag 10 januari 2011

Bloggtorka

Lite bloggtorka är det. Tycker det känns tråkigt att skriva om behandlingen, men här kommer en uppdatering. Biverkningarna har börjat med hjärtklappning och ansträngt över huvud taget och lite illamående så kanske inget att klaga på, men jag tycker det är jobbigt. Förhoppningsvis kommer kroppen att vänja sig successivt.

Är numera kopplad till ASIH, avancerad sjukvård i hemmet. Min läkare remitterade mig dit och det känns bra att jag slipper åka till sjukhuset varje gång jag ska ta prover. Vanliga läkaren kommer jag fortfarande att åka till, men jag har tillgång till läkare dygnet runt nu och det känns tryggt. På torsdag kommer en sköterska och tar prover och på måndag ska jag till KS och träffa läkaren. Fortsättning följer.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Men lilla vän det måste ju kännas skönt att få någon som kommer hem å ta prover, istället för att du ska flyga runt överallt.
det stjäl ju en massa energi av dig som du säkert, säkert behöver till annat.
Hoppas bara att biverkningarna inte blir alldeles för påtagliga för dig, att kroppen kan ta till sig dina mediciner utan att reagera för mycket.
Och du det är klart att du ska skriva om din behandling, det vet du att vi är många som tänker på dig och funderar hur du har det.

Näe nu ska jag ställa mig och kavla ut lite kruskavlade tunnbrödskakor som jag ska steka i stekpannan.
Har tidigare skrivit recept på dom, väldigt lättbakade, den dagen du orkar.
Och den dagen kommer, håller alla tummar för dig vännen/ Kram.

Nu ser jag att jag inte ens är inloggad, vi har ju skaffat en ny dator som jag försöker att jobba in mig på, men alla mina foton finns på den gamla, så just nu springer jag lite emellan.
Kramar Rantamor-På Näthinnan...

Berit sa...

Jag har haft flera olika sorters cellgif genom åren, även taxol som du har nu. Minns att jag tyckte att det var jobbigast i början så det är nog så att kroppen vänjer sig. Jag har hjälp av MOH vilket är motsvarigheten till ert ASIH.
Jag har haft deras hjälp i flera år. Det är en stor trygghet. Framförallt kan jag lägga tiden på roligare saker än att sitta i provtagningskö och sjukhusvistelser i onödan.
Varm hälsning!

Lisbet Lindell sa...

Så skönt att dom kommer hem nu och tar prover så du slipper ge dig iväg.
Skickar lite styrka till dig.
Kramar från Lisbet

Annika sa...

Massor med styrkekramar till dig, kära vän.
Kramar från Annika

agnetha sa...

å vad roligt att höra från dig!! Jag har verkligen undrat hur du har det. Skönt att du fått tillgång till ASIH då behöver du inte lägga energi på att åka som en jojo fram o tillbaks för prov o råd.
Min behandling av mina hudskador (skriver skador då det låter bättre än cancer) är över för denna gången. Det gick bättre denna gång men om de är väck det vet jag ej förän jag varit på återbesök på Hud. Ska ringa i början av feb för en tid.
Kram till dig från mig.

Wildhearts sa...

Hej!

Vad skönt att du inte behöver åka in så ofta till sjukhuset längre. Jag jobbar på ett ställe där vi har många människor med blodcancer och jag vet hur jobbigt de tycker det är med alla provtagningar. Det finns garanterat roliga saker att göra :) Hoppas att dina biverkningar snart går över och att du blir piggare igen.

Kram Agneta

Unknown sa...

Skönt om du kan vara hemma så mycket som möjligt. Hoppas nu innerligt att all behandling ger resultat och att du får bli frisk igen. Kram/SA

Anonym sa...

Tittar in för att höra hur du mår. Hoppas, hoppas att din behandling ger gott resultat, känner väl till dessa behandlingar genom min dotters. Hon fick också ASIH.
Stor kram
Birgitta, Carolas mamma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...