torsdag 7 februari 2008

Möten

Har idag träffat äldsta dottern Mimmi och hennes barndomskompis Helena och hennes mamma Berit som är en vän till vår familj sedan många år. Helena är hemma på besök från Barcelona med sin 6 månaders baby Samuel. Trevligt med en lunch i vardagen med sina vuxna barn och gamla vänner. Många minnen och tankar kommer på och jag vill gärna göra fler sådana möten,då det säkert är bra för själen.


På måndag börjar jag i en kurs i Mindfulness med Yoga och meditation. Det är en studie som KI gör för att se om stressen minskar för cancerpatienter som utövar dessa övningar. Övningarna ska göra det lättare att leva i nuet att vara fullt närvarande i det man gör och inte alltid vara på väg. Lite grand av Brandon Bays tankar om att tanken kan läka kroppen och att det är bra att göra sig av med gamla skelett och oförätter man har i garderoben. Ser fram emot att åka till Gamla Stan på måndagmornar nu när våren närmar sig och även om det kan tyckas långt till vår så är ändå ljuset på väg.


Vår vän som har varit så dålig har blivit bättre och även om inte allt är över. Han har fått komma till annan sal och ska långsamt börja få resa sig upp efter tre veckor i raklångt läge. Det känns också verkligen underbart och framförallt för Mimmis familj.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...