tisdag 29 januari 2008

Schrinken

Så blev det tisdag och besök hos José. Pratat om livets godbitar och livets ångest. Alla borde ha en José att gå till när själen och kroppen värker. Ännu finns det inget glädjande att berätta om vår nära vän som är svårt sjuk. Läget är fortfarande allvarligt.

Lite skratt värmer med tanke på barn och vad de gör Skratt och mera

onsdag 23 januari 2008

Vardagen och älsklingarna












Nu är champagnen urdrucken och vardagen och verkligheten är åter. Samma kväll som vi firade min hälsa blev en mycket nära vän och släkting i familjen allvarligt sjuk och det är fortfarande mycket allvarligt läge. Lite vet man om livet och dess vägar. Så den senaste veckan har varit ganska turbulent och inte minst för vår äldsta dotter och hennes familj, då det är hennes svärfar som är drabbad.






Turbulent är det också på barnens dagisfronter Elsa har bytt dagis och Axel som har haft åtskilliga "fröknar" under sin korta tid på sin avdelning ska byta igen. När inskolningen började var två av pedagogerna gravida och har av naturliga skäl slutat. Under tiden fanns vikarier, men så kom då den senaste pedagogen som började i oktober och allt verkade mycket bra. Nu slutar hon då hon tycker att det inte det blev som hon tänkt och har fått ont i ryggen. Ja många små på samma avdelning blir kanske inte så bra, men det måste hon ha vetat från början. Undrar vad det är som sitter i väggarna och hur cheferna tänker, som sätter in gravida på en avdelning med små nya barn som ska börja sin inskolning? Vad jag vet kan inte små barn ständigt knyta an till nya personer, så redan från början blev det fel. Vi håller tummarna för Axel att det så småningom ordnar sig och också för Elsa och hennes nya dagis som verkar mycket lovande.

onsdag 16 januari 2008

Allt väl


Ingen förändring sedan september. De små jävlarna håller sig stilla utan tillväxt tack vare medicinerna. Ny undersökning i början av maj, så nu kan vi släppa det för den här gången. Det känns underbart och det gör t o m inget att det regnar. Kanske är det dags för Champagne i kväll.

torsdag 3 januari 2008

Jul och Nytt år

Efter en härlig jul med stora delar av familjen i omgångar och med skinka, köttbullar, sill och ostron och gratinerade musslor och dans kring granen, så kom det nya året och som alltid känns det fräscht att börja på nytt. Firade fyrverkerierna över stan från vår nya balkong, vilket kändes väldigt pampigt, eftersom jag för ett år sedan inte visste något om framtiden. Nu kommer ljuset åter och våren och sommaren är närmare och det ger förhoppningar. Vi kommer att resa till Åre hela familjen i mars och Thomas och jag reser till Bordeaux i maj och i augusti planerar vi två att resa till södra Frankrike. Många roliga resor under 2008.

Sjukhusbesöken är dock i antågande, närmare bestämt 8 januari för MR och läkarbesök en vecka senare. Har nu gått ett år sedan jag påbörjade min medicinering och känner inget i form av den förlamande trötthet, som jag kände för ett år sedan. Jag har lite ledvärk pg a medicineringen, men det är lätt att leva med så länge de små djävlarna hålls stången.Livet känns väldigt bra, lite förkylningar i min närhet är det största orosmomentet just nu och kanske en rädsla att jag ska ha fel i min känsla att jag mår bra, att undersökningarna ska visa något annat, men så är det varje gång.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...