onsdag 20 augusti 2008

Metastaser

Radiumhemmets port är något jag skulle vilja slippa gå igenom, samtidigt som det är en trygghet att veta att där inne finns de som kan hjälpa. Har varit på återbesök idag och vet att de små djävlarna håller sig lugna och att inga nya har tillkommit. Förstår som alltid i efterhand att den väntan mellan röntgen och återbesöket känns som en evighet. Nu var det ca 1 månad och den tiden tycker jag är för lång.

Nu kan vi andas, leva, bara vara och åka till Frankrike med gott mod.





Det har varit underbara dagar med vänner från vår förra Frankrikeresa och mina Mindfulnessvänner, men tyvärr så förtar oron lite av glädjen. Måste lära mig att oro inte ger något utan jag måste lära mig att leva helt i nuet. Alltså praktisera mera Mindfulness och förlita mig på att det jag känner är rätt, lättare sagt än gjort........................... Tack alla ni som finns och stöttar och tänker på mig.

måndag 11 augusti 2008

Ingarö

Carpe Diem


Nu har vi varit på Ingarö i vackra Fagerholm vid stranden av sjön Fiskmyran och besökt de som hämtade vårt marktegel. Utsökt god rabarber- och krusbärspaj med glass. Rundvandring i trädgården bland alla underbara växter och i Ingvars galleri med "nätkonst" som trollband oss, otroligt fina alster. Carpe Diem är hans hemsida där man kan se en bråkdel av alla hans skapelser.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...