torsdag 23 juni 2011

Uppdatering

En händelserik vecka. MR, magnetskamreran visar att jag har en ny tumör på höger sida men också att den är behandlingsbar med Gammakniven, vilket ger få biverkningar.

Jag blev dessutom inlagd på sjukhuset,då jag fått näringsbrist pga att jag haft svårt att äta då min mun varit full med blåsor som smärtat oerhört. Nu är jag hemma igen och mår som en prinsessa. Har tom lyckats äta pizza, en rest som övriga familjen åt. Så idag hoppade jag fiskbullarna i buljong. Jag tycker väldigt mycket om det, men det är gott med omväxling.



Nu blir det en midsommar i långsamhetens lov tillsammans med familjen.



GLAD MIDSOMMAR TILL ALLA


MINA LÄSARE MED EN STOR KRAM!

söndag 5 juni 2011

Nytt barnbarn


Äntligen har Hedvig kommit. Jessica och Niklas första barn och vårt 6:e barnbarn. Hon föddes den 1 juni 23:53.

onsdag 1 juni 2011

Besvärlig patient

Idag är jag är glad att jag har varit en besvärlig patient, som har påpekat att Caelyx inte funkar. Läkaren sa att utan mina påtryckningar hade hon tänkt fortsätta marknadsföra Caelyx, då de inte tror att man efter så kort tid kan se om den verkar eller inte. Jag har bar gått på hur mina värden försämrats och att min mage inte mått bra. Så nu får jag Beribulin, ett nytt medel på marknaden, dag 1 och dag 8 och uppehåll 1 vecka. Medlet är en släkting till Taxole och Taxotere. Jag är mycket nöjd och önskar alla läsare en fin helg. Kramar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...