söndag 23 augusti 2009

Dag 6

Behandlingen segar sig fram, känner mig ganska matt, trött och illamående. Kroppen segar sig fram, jag är muntorr och irriterad, har svårt att koncentrera mig och hålla fast vid tankar.

Har ändå kunnat läsa en del och sovit inatt om än oroligt. Svettas mycket och drömmer en del konstiga saker, men långsamt blir det bättre. Vi reser snart igen till Frankrike och det ser vi fram emot. Kram till alla som stöttar mig med telefonsamtal och mail.

onsdag 19 augusti 2009

Behandling 14

Igår fick jag min 14:e behandling, är lite kortisonstinn, så jag har sover lite oroligt men det blir bättre.
Idag ska vi åka till yngsta dottern Jessica och hennes sambo Niklas på inflyttningsfest på söder. Imorgon reser Niklas till Uganda för studier i förlossningsvård. Han blir borta i tre månader, som känns som en oändligt lång tid för alla. Vi önskar honom lycka till med puss och kram.

söndag 16 augusti 2009

På resande fot

Har efter en lång resa med Taxotere tagit mod och rest till Frankrike och Cadillac nära Bordeaux med min kära man. Träffat underbara nya människor, ätit superbt god mat och gott vin som har smakat underbart. Tror att den här omgången har varit lite snällare. Har i allafall mått mycket bra i Frankrike.




På marknad i nyköpt basthatt och vaniljstänger, dock ej av högsta kvalitet.








Vill också gratta Mattias på födelsedagen och Jessica o Niklas på ettåriga förlovningsdagen.



Innan vi reste lämnade fem koltrastungar sitt bo efter lyckad häckning. Här är två. En liten seger mot skatorna.

måndag 3 augusti 2009

Barn- och barnbarnfritt och bara katten Felix

Just nu är det lugnt och soligt och jag mår ganska bra. Våra familjer är på resande fot i Skåne, Värmland och Barcelona, men vi träffas snart igen. Det är bara katten Felix, som har sommarlov hos oss några dagar. Just nu går jag mot dag 7, som brukar vara den svåraste dagen, när det gäller värken, så är det skönt att bara vara.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...