fredag 26 juni 2009

Somriga dagar


Dagarna går fort. I flera dagar har stora delar av familjen varit här, för bad och avkoppling. Tilda badar mest av alla, men även de mindre plaskar runt. Minstingarna sover och äter mest. Härliga dagar har det varit och fortsätter ett tag framåt. Jag njuter i fulla drag även om min kapacitet inte är full, så njuter jag av barnbarnen och övriga familjerna.

tisdag 23 juni 2009

Dag 7

Nu är det dag 7, lite värk men det hjälper med Alvedon och Brufen. Seeeeeeeeeeeegt otroligt segt är det, ingen ork, men ändå rastlös. Vill göra saker, men orkar inte. Hunger och energilöshet, måste äta ganska ofta och längtar efter konstiga saker. Stor törst och muntorka på natten. Sitter ofta och sover, vilket gör att jag lättare kan bortse från att jag måste sova. Sover ok, men är väldigt svullen och andfådd på morgonen. Nu går det bättre dagar. Fortsättning följer.

torsdag 18 juni 2009

Behandling 11


Nu har jag gjort behandling 11 med ispåsar på händer och fötter, för att undvika neuropati, dvs känselbortfall. Behandlingen gick bra och natten har varit ok. Är lite rödmosig av kortisonet, men annars är jag på benen. Har döttrar här och vi har ätit lunch, kokt torsk med ägghack, skirat smör och persilja. Gott.

onsdag 17 juni 2009

Glad Midsommar


Tack för alla glada tillrop på mina krympande tumörer. Och stor Bamsekram till Er inför Midsommarhelgen. Nu blommar jättevallmon, trots kylan som varit. Det är mycket man kan trotsa i livet, som gör att man går vidare.

tisdag 16 juni 2009

De krymper

Resultatet från DT visar att det totalt krympt från 31 mm till 24 mm sammantaget på tumörerna. En av tumörerna är borta dvs 0. Så det känns oerhört bra. Jag är väldigt nöjd, så det enda som nu kan stoppa behandlingen i morgon är om jag har en infektion och det ska sänkan visa i så fall. Då får jag en antibiotikakur och skjuter på behandlingen någon vecka. Men jag har beslutat gå vidare eftersom resultatet var så bra. Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Kram till alla som läser min blogg.

måndag 15 juni 2009

Regnigt

Fortfarande kallt och regnigt. Hela helgen har det regnat och varit kallt. Vi har haft barnbarn här så inne har det varit varmt och soligt. Det är underbart att ha barnen här och att sova tillsammans. Tilda somnade i mitt knä, Axel mellan Thomas och mig och jag lyckades avstå från borrning, så Axel kunde sova hela natten.

Vi hann också med en tur till Ikea på söndagen. Vi var inte ensamma där. Undrar hur mycket Kamprad tjänar under en regnig söndag bara i Stockholm?

Längtar så efter bättre väder, så att jag slipper gå omkring och frysa.

I morgon ska jag träffa läkaren och min schrink, så då blir det fullt upp. I dag har jag vilat mycket sovit på förmiddagen och eftermiddagen. Förkylningen med hosta, som jag fick, har tagit på mina krafter. Långsamt blir jag bättre. Fortsättning följer.

fredag 12 juni 2009

Dag 15

Känner mig piggare idag och vi har tagit en tur till Ikea, har planer på att bygga om köket. Det är många steg innan man kan köpa, inredning, luckor och bänkskivor.
Imorgon kommer Axel och Tilda hit och sover, Elsa med familj skulle komma över dagen, men Elsa har tyvärr fått feber.
Idag är Thomas med Tilda på simskola, eller snarare plask och lek. Att vi ska kunna bada i vår pool känns långt borta med tanke på vädret, det är 13 grader ute och säkert bara runt 10 grader i vattnet. Förhoppningsvis blir det sommar snart.

torsdag 11 juni 2009

Dag 14

Dags för DT idag. Tyvärr har min hosta blivit sämre, förmodligen av den råa luften igår och kanske borde jag vilat lite också. Men gårdagen var underbar och idag har jag bara mig själv att ta hand om så det blir bra. Måste ordna någon form av hostmedicin så att jag får sova i natt, och Thomas också.

onsdag 10 juni 2009

Dag 13

Har idag umgåtts med mina döttrar. Åkte till Mimmi där Emmie, jag och Jessica blev bjudna på lunch. Gick sedan till Tildas och Axels dagis och hämtade Axel. Tilda åkte till simskola med morfar och Jessica. Elsa kom också med sin pappa på eftermiddagen. Otroligt härligt med närheten till alla och att umgås i vardagen.

tisdag 9 juni 2009

Dag 12

Har tillbringat största delen av dagen i sängen. Känner mig fortfarande hängig och hostig, men jag blir långsamt bättre. Kommer att ta det lungt imorgon också, på torsdag ska jag göra DT.

måndag 8 juni 2009

Sängläge

Mitt immunförsvar verkar inte vara det bästa. Ligger i sängen med någon form av luftvägsinfektion. Hostar och är hes och har lite feber. Blir den över 38 - 38,5 kan det tyda på för få vita blodkroppar, då måste jag åka till sjukhuset för att göra blodtest.
Just nu orkar jag inte och febern är inte hög så jag avvaktar.

På torsdag ska jag göra DT (datortomografi) och resultatet får jag veta den 16:e, då jag träffar min läkare. Om det då visar sig att behandlingen inte ger det resultat jag vill, vet jag inte riktigt hur jag ska ställa mig och vad sjukhuset har för alternativa behandlingar. Fortsättning följer.

torsdag 4 juni 2009

Vårfest på förskolan



Jag har varit på vårfest på Elsas förskola. Det var sånguppträdande. Alltid roligt att se små och stora barn agera.


Senaste bilden på Ester, snackandes med mormor.

Har idag, dag 7, tagit sista sprutan för den här gången, och har varit ganska trött, magen är orolig, typiskt de här dagarna. Har lite känning i bäcken och nacke, men det hjälper med Alvedon, så att jag kan vara uppe. Har inte riktigt tid att vara sjuk, men det är positivt, ska äta lunch med döttrar idag.

tisdag 2 juni 2009

Minimaran

Tilda o Axel i väntan på start.


Har varit och sett på Minimaran där Tilda o Niklas sprang, och varit här hemma och njutit av det otroligt härliga sommarvädret. Tilda badade i poolen och de andra doppade sig snabbt. Det var 20 grader i poolen och ingen vuxen vågade bada. Tilda badade även tidigare i år när det var 14 grader i vattnet, en liten tuffing.



Tilda badar.



Tilda efter Minimaran.






Gungfest i trädgården.





Elsa o Niklas vid poolen igår.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...