onsdag 26 mars 2008

Livshistoria

Idag har jag skrivit mitt livs historia med sex ord: Cancer kärlek kampvilja livskvalitet varje dag! och det är så det är. Har mailat den till Expressen där några kändisar skrivit och till en tävling där man ska berätta sin livshistoria med sex ord.

Snart är det dags för vår resa till Åre och min Mindfulness studie går mot sitt slut, så nu gäller det att fortsätta på kammaren. Har haft lite blogångest ett tag, men jag är inte ensam, åtskilliga av de bloggar jag besöker står still, kan det vara våren.

fredag 7 mars 2008

Dagar kommer dagar går och.......


Dagar kommer dagar går och ingen blogg. Det har inte hänt så mycket mer än att mina meditationer smittar av sig på min älskade man, vilket känns underbart. Vi gör inte meditationer ihop, ännu?, men några enklare Yogaövningar har det blivit och följden är stela leder och lite träningsverk, men förhoppningsvis blir det bättre. Det är lite Yogafeber i familjen, dock inte sån Mindfulnessyoga som vi gör, utan för de yngre blir det Poweryoga. Bra. Våren går framåt, men kylan är lite besvärande. Det hindrar inte mig att göra ett besök på balkongen i solen. Det är livet.


I morgon blir det familjefest för många, ca 50 personer med vänner och deras barn och barnbarn. Vi firar dessutom 34 år tillsammans, Thomas och jag, och vårt barnbarn Axel fyller 2 år. På söndag blir det barnkalas hemma hos Axel.
Axel några timmar gammal.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...